Barnedåbs quiz – Beige

45,00 kr.

Varenummer (SKU): BQB Kategori:

Dåbs quiz er en sjov måde at få gæsterne til at forudse barnets liv. Gør eventuelt en konkurrence ud af det, og udlov en præmie til den gæst der er tættest på når barnet skal non/konfirmeres.

Ved bestilling skal du blot vælge “afhent i faxe” da du selvfølgelig ikke skal betale fragt. Efter bestilling modtager du en mail hvor du skal oplyse barnets navn samt sende et billede af barnet. Er der noget ved fx interesse du ønsker at skifte ud er dette muligt, men er det større ting du ønsker at ændre så skal du vælge “Eget design” Hvor i i fællesskab vil få lavet quizzen ligesom du ønsker.

Vi sender en fil til din mail så du selv kan printe alle dem du skal bruge. Du kan dog også tilkøbe at vi printer og sender dem til dig, hvis du ikke selv har mulighed for at printe. Blot kom det antal “udprint” i kurven du ønsker. Du finder “udprint” under kategorien “Barnedåbs quiz”

Indkøbskurv

Vi oplever pt problemer med det kun er halvdelen af vores kunder der modtager en ordrebekræftelse.

Har du ikke fået en indenfor 5 min efter dit køb, så kontakt vores kundeservice så vi manuelt kan få sendt en afsted til dig. Vi kæmper for at løse problemet.

This will close in 10 seconds