GENERELLE OPLYSNINGER
Navn: Little me
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

Adresse:
Stagebjergparken 46
6051 Almind
Danmark

KUNDESERVICE
Du kan kontakte os på mail info@littleme.dk, som vi bestræber os på at besvarer indenfor 48 timer.

BESTILLING
På Littleme.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Efterfølgende modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Modtager du ikke din ordrebekræftelse inden for kort tid, er du velkommen til at kontakte os for at sikre, ordren er gennemført korrekt. Vi opbevarer dog ikke en kopi af ordrebekræftelsen.

BETALING

Hos Little me kan du betale med følgende betalingsmidler:

Mobilpay
Bankoverførsel

Alle priser er angivet i DKK og er inkl. 25% moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser ekskl. Færøerne og Grønland.

RABATKUPON

Har du modtaget en eller flere rabatkuponer til Little me’s webshop, er det kun muligt at benytte én pr. køb.

LEVERING / MAIL

Du modtager en mail med pdf-fil af alle produkterne du har bestilt – klar til lige at printe ud, evt. klippe og så er du klar

FORTRYDELSESRET

Da dette er et digitalt personligt produkt, ydes der desværre ikke nogen returret og produktet må ikke videresendes eller deles med andre.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn og e-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Little me har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@littleme.dk

SKÆRM / PRINT
Det printede materiale kan have en mindre variation i farven end det, der vises på skærmen. Det skyldes primært forskelle i farve fra monitor til monitor, og disse mindre variationer må medregnes.

PRISFEJL
Der tages forbehold for prisfejl på hjemmesiden

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret februar 2019.